Cum Comand

Iti oferim urmatoarele modalitati de comanda pe site-ul nostru:

Comandă Online

Căută produsele:
– Cauta produsul dorit: – Găseşte produsul dorit navigând în meniul cu categoriile de produse sau caută-l în câmpul de căutare

Adăugă produsele în coş:
Adaugă produsele dorite în coşul de cumpărături apăsând butonul „Adaugă în coş”

Verifică comanda
După ce ai adăugat toate produsele dorite verifica „Coşul de cumpărături” apăsând pe link-ul „Vezi Cos” sau pictograma cu coşul de cumpărături din meniul de navigare poziţionată în colţul din dreapta sus al ecranului. În cazul în care efectuezi comanda de pe mobil ai access la coşul de cumpărături prin butonul de acces rapid poziţionat în partea de jos a ecranului.

Detalii de facturare
După ce ai adăugat produsele în coş şi le-ai verificat fă click pe „Finalizare Comanda”. Vei fi redirecţionat pe pagina „Detalii de Facturare” unde trebuie să introduci datele de facturare şi livrare.
Pentru facilitarea comenzilor viitoare poţi să îţi creezi un cont completând câmpul afişat în pagina „Detalii de Facturare”, făcând click pe pictograma din meniul de navigare afişata în partea dreaptă sus a ferestrei sau accesând meniul „CONTUL MEU”.

Modalităţi de plată:
Alege o modalitate de plată şi fă click pe „Finalizează Comanda”
După finalizarea comenzii o să primeşti o confirmare pe email şi vei fi contactat de un operator pentru confirmarea comenzii.

Telefonic

În cazaul în care doreşti să comanzi produsele telefonic ne poţi contacta la numărul de mai jos unde poţi cere detalii despre produse şi ulterior să lansezi o comandă
074000000

Email

În cazul în care doreşti să trimiţi comanda ta prin email, poţi să trimiţi un email cu produsele dorite (unde este cazul vă rugăm să ne specificaţi şi detaliile produselor – culori, mărimi, etc.) împreună cu datele tale de contact (nume, prenume, adresa, telefon, cnp sau CUI şi vei fi contactat telefonic sau prin email pentru confirmarea comenzii.

Dacă ai alte întrebări contactează-ne

Ne poţi contacta fie utilizând formularul de contact, fie telefonic sau prin email.

Start typing and press Enter to search

Coş de cumpărături

Niciun produs în coș.